ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 13/3

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 19:30

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη δείχνοντας τη διαφορά δυναμικότητας που την χωρίζει από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με μία πειστική διαφορά 9 πόντων. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ότι μπορεί για τη φετινή σεζόν τηρουμένων των αναλογιών και των προβλημάτων και φαίνεται να έπιασε το ταβάνι του. Η ένωση θα παραταχθεί με μοναδικό απώντα τον Βασίλη Ξανθόπουλο ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Θίοντορ και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή. Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ  θα φτάσει σε μία εύκολη επικράτηση. Γι’ αυτόν τον λόγο θα επιλέξουμε το 1 με χάντικαπ -4,5 δηλαδή να κερδίσει η ΑΕΚ με 5 πόντους και πάνω.


 

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΕ ΜΑΝ 21:30

Όπως είχαμε προβλέψει την προηγούμενη εβδομάδα στη Γαλλία έγινε ένα πάρα πολύ αμφίρροπο ματς το οποίο και έληξε ισόπαλο (επιτρέπεται η ισοπαλία στη συγκερκιμένη διοργάνωση), διακιολογώντας έτσι την πολύ καλή έδρα των Γάλλων όπου είχαμε πει ότι δύσκολα χάνουν. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς οι Ιταλοί είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα με πολύ μεγαλύτερη φανέλα και ιστορία και πιστεύουμε ότι θα είναι αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γι’ αυτό το λόγο προτείνουμε το 1 με -5,5 πόντους χάντικαπ, δηλαδή να κερδίσει η Βίρτους με 6 πόντους και πάνω.

 

Για τρίτη πρόβλεψη σήμερα δεν θα δώσουμε κάποιο σημείο αλλά θα δώσουμε έναν ειδικό στοιχηματισμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Θα επιλέξουμε τον V. Hunter να κάνει double-double με απόδοση 3,70. 

 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1 ΧΑΝΤΙΚΑΠ -4.5

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΕ ΜΑΝ 1 ΧΑΝΤΙΚΑΠ -5.5

V.HUNTER DOUBLE-DOUBLE ΝΑΙ 3.70

Leave a Reply