ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ EUROLEAGUE 20/3

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΧΙΜΚΙ 19.15

Ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες πλέον δεν έχουν κανένα στόχο στη διοργάνωση. Φύσιν επιθετικές και οι δύο σε ματς χωρίς σκοπιμότητες το οποίο ανμένουμε να πάει σε πολύ υψηλό σκορ. Επιλέγουμε το over 162.5 σε απόδοση 1.88.


 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 21.00

Το πολύ καλό κλίμα στις τάξεις του Παναθηναικού μετα το διπλό στη μόσχα ,χάλασε μετά την είδηση του χαμού του εμβληματικού του παράγοντα, Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΚΑΕ βυθίστηκε στο πένθος ξανά, σχεδόν 8 μήνες μετά το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αγωνιστικά τώρα η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε και με το τεράστιο διπλό απέναντι στη Τσσκα. Ο Παναθηναικος θα παραταχθεί πλήρης και θα προσπαθήσει να πάρει και την διαφορά των 9 πόντων απο το πρώτο ματς στην Ισπανία. Απο την άλλη οι βάσκοι δεν αποτελούν φόβητρο εκτος έδρας και πόσο μάλλον σε ενα κατάμεστο ΟΑΚΑ που ετσι και αλλιώς είναι δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Ο Παναθηναικός θα παίξει για την νίκη σκυλίσια και για αγωνιστικούς λόγους και για να αφιερώσει τη νίκη στον τεράστιο τυφώνα. Εμείς θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε 1 με handicap -8.5 σε απόδοση 1.88.

 

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΑ ΚΑΟΥΝΑΣ 21.05

Ένα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια των 2 ομάδων στη διοργάνωση. Για τους γηπεδούχους, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την έδρα και να πάρουν μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην οχτάδα. Τελευταία ευκαιρία για την ομάδα τους Σάρας που με την περσινή παρουσία στο F4 δείχνει να εχει πιάσει το ταβάνι της και είναι δύσκολο να μπει και φέτος στα playoffs. Η Μακάμπι με τον κοουτς Σφαιρόπουλο στο πάγκο έχει αλλάξει πρόσωπο και δεν χάνει τέτοια ματς. Νικη των γηπεδούχων στο 1.40 η πρόταση μας στο συγκεκριμένο ματς.

Leave a Reply